(ВІДЕО) На Київщині прикордонники виявили контрафактні сигарети на 6,7 млн грн та устаткування для їх виробництва

НАЗАД
05 березня 2024 10:00

За інформацією оперативників прикордонної служби правоохоронці встановили місцезнаходження фургона-рефрижератора, в якому перевозили сигарети без марок акцизного податку.

Під час проведення обшуку були вилучені майже 84 000 пачок сигарет різних брендів, що готувалися для переправлення до Румунії. Орієнтовна вартість вилучених тютюнових виробів становить понад 6,7 млн грн.

Крім того, спільна група провела обшуки у складських приміщеннях на Київщині, за результатами яких вилучили поліграфічний верстат, комплектуючі до нього, 2 металеві верстати та модуль управління, які використовувалися для друкування пачок сигарет різних марок.

Нагадаємо, що на рахунку прикордонників це вже 5 випадок виявлення сигарет, які намагаються нелегально вивезти до Румунії. До цього у порушників виявляли контрафакт в автоцистернах у пунктах пропуску та на території Закарпатської області, а також у рефрижераторі на Київщині.

Досудове розслідування за ст. 201-4, ст.204 Кримінального кодексу України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області. Оперативний супровід – співробітники Держприкордонслужби. Процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси